Az Ibusz Rt. mérleg szerinti eredménye 105 millió forint

Az Ibusz Rt. tavalyikonszolidált mérlegének alőzetes adatai szerint a társaság konszolidált eredménye 105 millió forint - derül ki a Magyar Tőkepiacból. Ez - mivel osztalékot nem fizet a társaság - megegyezik az adózott eredménnyel. Az igazgatóság és a felügyelő bizottság megtárgyalta és elfogadta az összevont beszámolót és a tavalyi üzleti jelentést, amit a közgyűlésnek elfogadásra javasolt.
Molnár Csaba, 2002. június 12. szerda, 08:37

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK