A szakember szerint a 243 forint alatti euróárfolyam már vonzza a vevőket, főleg a vállalati szektorból. A magyar fizetőeszköz a nap folyamán kismértékben még tovább erősödhet, ám ezt a külföldi vevők belépése, illetve az eladói oldal kimerülése limitálhatja. A szeptember 11-i terrortámadások évfordulóján valószínűleg a nemzetközi piacokon sem lesz nagy mozgás, az euró/dollár árfolyam várhatóan 97,5 cent körül ingadozik majd.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!