Változatlanul a magas kamatkülönbség miatt tartják forintpozíciójukat a külföldi befektetők, így hiába lett jobb a vártnál az októberi inflációs adat, a szereplők meg sem rezdültek a hírre. Az állampapírok iránti óriási kereslet sem hozott vevőket a piacra, így nem meglepő, hogy az euró árfolyama csak minimálisan változott, délután 244,40/50 forinton állt a jegyzés, szemben az egy nappal korábbi 244,60 forinttal. Az euró/dollár jegyzés sem sokat változott tegnap óta, így a zöldhasú maradt 189,60 forinton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!