Az irányt keresi Budapest

Többszöri irányváltás után emelkedés és gyengülés határán áll a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe a nyitás után kedden.
NAPI, 2012. június 19. kedd, 10:31
Fotó: Napi.hu

Gyengüléssel kezdődött a kereskedés a pesti börzén, majd kisebb emelkedést követően ismét lefelé fordult a BUX. Délelőtt fél tizenegy körül hajszálnyi gyengüléssel 17 540 pont körül tartózkodott.

A vezető papírok vegyesen teljesítenek: míg az OTP-részvény és az Mtelekom-papír 1 százalék körüli mértékben veszített árfolyamából, a Mol és a Richter közel fél, illetve közel 1 százalékkal drágult, az Egis pedig hajszálnyival állt előző délutáni ára fölött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK