Az irányt keresi Budapest

Stagnálással indul a nap a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2013. június 6. csütörtök, 09:24

Húsz perccel a kereskedés megnyitása után 0,06 százalékos mínuszban állt a BUX index. A nagyobb papírok többsége a negatív tartományban tartózkodott ekkor: az OTP 0,2, a Mol, 0,1, a Richter pedig 1,4 százalékkal; a Magyar Telekom pedig stagnált.

A forgalmat tekintve az OTP vezet 330 millió forinttal, a Mol a második 80 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokát 47 millió forinttal a Richter foglalja el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK