Az olajszektor húzza le Európát

Jellemzően a negatív tartományban álltak tőzsdenyitás után a nyugat-európai részvényindexek.
NAPI Online, 2006. november 17. péntek, 09:28
Fotó:

A CAC 0,5 százalékos, az FTSE-100 0,2 százalékos mínuszban állt reggel, miközben a DAX 0,1 százalékkal erősödött. Pesszimista hangulat uralkodott az olajipari társaságok piacán, miután az energiahordozó több mint négy százalékkal gyengült csütörtökön. A Total több mint három százalékkal értékelődött le. Több mint két százalékos mínuszban forogtak a British Energy részvényei, miután a társaság eredménye elmaradt az elemzők várakozásaitól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK