Az OMV akár két évet is vár a Mol-ra

Türelmesek vagyunk, és még ha két évet kell is várnunk ennek az ügyletnek a befejezésére, hát megvárjuk - idézte az osztrák olaj- és gázipari vállalat vezérigazgatóját, Wolfgang Ruttenstorfert kedden a L'Echo című belga gazdasági lap.
NAPI Online, 2007. október 9. kedd, 11:03
Fotó:

Ruttenstorfer elmondta az újságnak, hogy öt évvel ezelőtt kezdtek "gondolkodni" a Mol felvásárlásán, amikor észrevették, hogy két másik társaság is érdeklődik a magyar olajcég iránt. Ezeket az érdeklődőket nem nevezte meg - írja az MTI-Eco.

Hozzátette, hogy egyáltalán nem vehető biztosra, hogy egyesülés esetén el kellene adni a legalább a Mol egyik finomítóját. - Bizonyos mennyiségekről szó lehet, de egy teljes finomító eladása ki van zárva - mondta a belga lapnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK