Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Korábban a cégnél 18,6 százalékos részvényhányadról szóltak. A vásárlások még júniusban történtek. A vállalat féléves eredményének közzététele alkalmából adott interjújában a vezérigazgató ismételten megerősítette, hogy az OMV "strukturált tárgyalásokra", baráti egyesülésre törekszik a magyar konszernnel, olyan helyzet kialakítására, amelyből "mindkét fél nyertesen jöhet ki". Tisztázta, hogy az a 5,94 százaléknyi Mol-részvénycsomag, amelyet a Bank Austria Creditanstalt AG (BA-CA) közvetítésével vásárolt a nyár elején, és a banknál volt letétbe helyezve, részét képezi a csaknem 19 százalékos pakettnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!