A független lapnak nyilatkozva hangoztatta, hogy a kormány pártfogolja a OMV kezdeményezését a baráti egyesülésre - írja az MTI. Jelezte, hogy a téma szóba kerülhet a november 29-re tervezett, második közös magyar-osztrák kormányülésen. (A tanácskozás napirendje még előkészítés alatt áll.) Bartenstein felfoghatatlannak nevezte a Mol merev elzárkózását az összeolvadással szemben.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!