Az Orbán-beszédig emelkedhet a BUX

Kedvező nemzetközi hangulatban folytathatja az emelkedést a BUX, a délutáni Orbán-beszéd miatt alacsonyabb forgalom várható.
NAPI, 2011. február 14. hétfő, 08:53
Fotó:

A jó nemzetközi hangulatnak megfelelően emelkedés várható délután egyig, amikor Orbán Viktor fog beszélni, és aminek piacbefolyásoló hatása lehet - vélekedett Varjú Péter az Erste üzletkötője.

Pénteken a legtöbb részvény egész nap fölfelé korrigált, az OTP-t csak egy eladó tartotta lenn, de zárásra a bankpapír is felpattant.

Amerika a kezdeti bizonytalankodás után nagyon jól zárt, újabb éves csúcsra emelkedett. 

Az üzletkötő szerint nincs extázis, de alacsony forgalom mellett emelkedhet a BUX. Ennek mértéke a múlt heti esés intenzitásának fényében akár nagyobb is lehet - tette hozzá Varjú.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK