"A két ország közös vizsgálatot indít annak megállapítására, hogy törvényes volt-e a BC-ügylet" - jelentettek ki Dondukov, akit az MTI-Econews idézett. Az orosz miniszter a magyar külügyminiszterrel való megbeszélése után elégedettségének adott hangot, hogy a PSZÁF-nyomozásnak nincsenek politikai indítékai és hozzátette, s az orosz fél is hasonlóan vélekedik az ügyről.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!