Az OTP-nél várható pozitív reakció

Ma két fontos negyedéves jelentés is megjelent, ezek közül az OTP-re vár pozitív reakciót Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.
NAPI, 2011. május 19. csütörtök, 08:55
Fotó:

Összességében pozitív hangulatban indulhat a kereskedés a pluszos amerikai zárás hatására. A forint árfolyama is visszajött a 268,50 alatti régióba a tegnap délutáni ijedelem után.

Az OTP részvénye nagyon negatív technikai képet mutat a tegnapi 6100-as zárással, ám lehetséges, hogy ez ugyanúgy a devizahiteles-mentő programmal kapcsolatos vita átmeneti hatása volt, ahogy a forintnál is.

Amennyiben a bankpapír nem jön vissza gyorsan 6150 fölé, akkor marad a negatív kép. Az üzletkötő enyhe pozitív reakcióra számít a várnál kedvezőbb gyorsjelentés hatására.

A Mol a várt nagy nyereséget hozta az első negyedévben, itt Nyári nem számít pozitív fogadtatásra a jelentés miatt. Az olajpapírt támogathatja azonban az időközben ismét száz dollárig kapaszkodó olajár.

A Richter 35600 forintos zárásával csúnya képet mutat, ha nem jön föl nagyon gyorsan 36 ezer fölé, akkor továbbra is veszélyes vásárolni a részvényből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK