Ázsia alapvetően pozitívan zárt, hétfőn viszont Amerikában nem lesz kereskedés, így kis pozitív elmozdulás várható ma a BUX-ban, az OTP óvatosan átnézhet 6000 fölé - fogalmazott az üzletkkötő. Az OTP malmára hajthatja a vizet a svájci frank már szemmel látható gyengülése, ma reggel már 216 forint alatt jár az árfolyama.

A Mol-ban is fellélegzés következhet az elmúlt két nap eladási hulláma után, a Magyar Telekom árfolyama pedig stagnálhat.

A Richter a 36500 forintos ellenállás áttörésével próbálkozat kis forglom mellett, ha ez sikerül neki, akkor 1000-1500 forintos emelkedés előtt nyílna meg az út a következő napokban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!