Az OTP tegnap közel 710 millió forintért vásárolt saját részvényt, ezzel a teljes tegnapi forgalom (átlag feletti, 7,2 milliárd forint) 10 százalékát adta. A tranzakciót követően a bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 3 509 097 darabra változott, ebből a csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2014. december 31-i állapot szerint  2 073 560 darab. A saját részvény állomány 1,25 százalék. Az elmúlt hónapokban sorra adják el OTP részvényeiket a bank bennfentesei. A sort egy tegnapi bejelentés alapján Kovács Antal folytatta, aki közel 89 millió forint értékben adott el részvényeket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!