Az OTP Bank Rt. szerződéses kötelezettségét teljesítve, az OTP Banka Slovensko A.S. (korábbi nevén IRB) közgyűlésének alaptőke-emelésre vonatkozó döntése alapján a hitelintézet 1,044 milliárd szlovák korona összegű alaptőkéjét - saját részesedési arányának megfelelően - 8 329 310 darab részvény jegyzése útján 999 517 200 korona összeggel megemelte. A részvényesek tőkeemelésben történő részvételének függvényében az OTP Banka Slovensko alaptőkéje a tőkeemelés során 1,044 milliárd koronával 2,088 koronára nőhet - áll a magyar cég közleményében.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!