Az OTP belecsapott a lecsóba

Az OTP rendületlenül gyűjtögeti saját részvényeit, hétfőn meglehetősen masszív mennyiséget gyűjtött be.
NAPI Online, 2009. február 24. kedd, 09:19
Fotó:

A bank bejelentése szerint a hétfői kereskedésben 450 000 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 1 715 forintos átlagáron. Így a Bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 18 566 599 darabra változott. A csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2009 január 29-i állapot szerint
2 098 560 darab. A saját részvény állomány összesen 7,38 százalékra rúg.

Az OTP így a hétfői forgalom valamivel kevesebb mint 10 százalékát vette meg, amivel meglehetősen nagy szereplő volt saját részvényeinek piacán.

Az ING reggel 3260 forintos célárral vételre javasolta a bank részvényeit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK