Az OTP erős, a többiek lemaradóban

A kezdeti nagy lendület alábbhagyott a Budapesti Értéktőzsdén, a BUX már csak száz pont pluszban van a kereskedés félidejében. A délelőtti rangsor változott, már nem a Mol és a Richter a legerősebb.
NAPI, 2011. április 21. csütörtök, 12:58
Fotó:

A BUX-nak láthatóan nagy falat a 24200-as ellenállás leküzdése, jelenleg 24090 ponton áll az index. A legnagyobb emelkedést az OTP mutatja, amely 81 forintos pluszban 6280-on tartózkodik. Ennél csak kicsit volt feljebb, 6300 volt a napi maximum, ezeken a szinteken rengeteg eladó jelentkezett.

A Mol iránt sem akkora a lelkesedés, mint néhány héttel ezelőtt, 24500 forintra ereszkedett vissza a délelőtti 24650-ről. Hasonló pályát írt le a Richter, amely a 39 ezer forintnak szaladt neki, de elég messze elakadt, 38680-as napi maximumáról élesen lekanyarodott és jelenleg 38 ezer forint alatt születnek a kötések, legutóbb 37950-en volt rá üzlet.

A Magyar Telekom ahelyett, hogy felmenne az osztalék előtt, inkább eseget, 609 forintot adnak érte a tegnapi 614 után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK