Az OTP és a Richter viszi a hátán Budapestet

Emelkedéssel indított Budapest, a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe fél 10 után pár perccel 0,7 százalékos emelkedésben volt, azaz 17 430 pontnál járt.
Napi.hu, 2014. október 27. hétfő, 09:45

A vezető részvények vegyesen mozogtak: a Mol és a Magyar Telekom esett, míg az OTP és a Richter emelkedett.

A Mol 0,3 százalékkal járt a pénteki záróértéke alatt, a részvények 11 675 forinton forogtak. A Magyar Telekom szintén 0,3 százalékkal jár a pénteki záróértéke alatt, a részvényei 333 forinton forognak.

Az OTP ezzel szemben 1,1 százalékkal erősödött, a részvényei 4075 forintot értek. A Richter szintén húzóerő volt, 2,1 százalékos drágulás után a papírjai 3873 forinton forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

nemhiszem, 2014.10.27 12:42

miért nem teszed te is hasznossá magad? szedegesd a csikket vagy takaríts árkot... biztos van neked is helyed a társadalomban, nem kellene ilyen hakesz propagadna dumával égetned magad, ezt a jóhírhullámot csak te és unortodox érzitek. szedjetek más cuccot unalmassá váltatok.
Annyira jól teljesítünk, hogy az államadósság nő, az adóterhek nőnek, a befektetők nem jönnek pedig a forint jókora gyengülésen ment át a kedves vezetőid ámokfutása alatt. mikor veszed észre te is?
írod hogy 20 mrd huf kerül vissza az emberekhez, már el is vettétek a netadóval... legalább egy hetet hagyhattátok volna költeni az embereket, mire alapozva vársz így fogyasztásbűvülést gazdasági fellendülést?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tever kneif, 2014.10.27 12:02

Hirtelen mindenki nagyon optimista lett Magyarországon
2014. október 27., hétfő 6:15 Napi.hu

Most kezdi éreztetni hatását az MNB által, a magyar vállalatoknak, a fejlesztéshez nyujtott olcso hitele.

Októberben csaknem elérte idén áprilisi, másfél évtizedes csúcspontját a GKI-Erste konjunktúra-index értéke.

EZEK A TÉNYEK BIZTATÓAK:

- Az ipari várakozások javulásában főként a rendelésállományok (ezen belül főleg a belföldi rendelések) és a termelési kilátások jóval kedvezőbb megítélése játszott szerepet. Emelkedett az átlagos kapacitáskihasználás és szerződésállomány, nőttek az új rendelések.
Az építőipari bizalmi index értéke októberben tizenhárom éves csúcsra emelkedett.

Egy kis szépséghiba: A kereskedelmi bizalmi index az előző két havi emelkedést követően visszaesett.

DE MÁR ITT IS POZITIV A KILÁTÁS: a kiskereskedelem hatalmas impulzust kap

Autóhitelesek! Ennyi pénz jár vissza!
2014. október 26., vasárnap 9:42 MTI-Eco

Tehát kb. 20 milliard Forint kerűl vissza a lakossághoz illetve a vállalatokhoz..

MICSODA belső vásárlo erő keletkezik hirtelen.

Gazdasági, belső kiskereskedelmi áruforgalom nővekedés várhato.


A MAGYAR GAZDASÁG TOVÁBBI FELLENDŰLÉSE BIZTOSITOTT.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html