Az OTP esik, a Richter tovább drágul

Továbbra is pénteki záróértéke alatt mozog a BÉT indexe, a mutatót főként az OTP húzza le, a Richter és az immár erősödő Mol ellenében.
NAPI Online, 2004. november 22. hétfő, 11:01
Fotó:

Háromnegyed 11 után a BUX 0,3 százalékos veszteséggel 14 142,44 ponton állt. Az indexet főként a másfél százalékkal 5520 forintra hanyatló OTP húzta le, de hatott a Matáv 0,6 százalékos süllyedése is. A gyengén nyitó Mol 0,2 százalékos erősödésbe váltott, a pénteken nagy elánnal dráguló Richter pedig további 1,7 százalékkal - 400 forinttal - került feljebb. Drágult az Egis is, közel 1,5 százalékkal, a Humet 1 forintos emelkedése pedig 3,6 százalékos többletet takart. Az áramszolgáltatók között a Dédász 1, az Édász 4,8 százalékkal emelkedett, az Émász 2,6 százalékkal esett, az Elmű stagnált. A BorsodChem 1, az FHB 0,3 százalékos mínusznál tartott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK