Az OTP fűti a BUX-ot

A BÉT-en a tegnapi esést, az amerikai stagnálást, és a távol-keleti emelkedést és a délelőtti bizonytalankodást követően határozott emelkedésbe váltott a BUX: a mutató negyed egy tájban 1,5 százalékos többlettel 26 738 pontnál tartott.
NAPI Online, 2007. szeptember 11. kedd, 12:23
Fotó:

A többlet jelentős része az OTP-nek volt köszönhető, melynek árfolyama 2,9 százalékkal 9070 forintra emelkedett. A Richter 37 400-on stagnált, a Telekom 1,9 százalékkal 964 forintra drágult, a Mol pedig 0,6 százalékkal 25 450 forintra erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK