Az OTP húzza Budapestet

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a mínusz 0,70 pontos nyitás után emelkedett hétfőn kora délutánig.
MTI-Eco, Napi.hu, 2016. október 24. hétfő, 14:53
Fotó: Napi.hu

A BUX pár perccel három óra előtt 29 741 ponton állt, ami a legutóbbi, pénteki záró értékéhez képest 0,6 százalékos emelkedést jelent. A részvénypiac forgalma fél háromig 4,9 milliárd forint volt, a vezető részvények a Richter kivételével erősödtek a pénteki záráshoz képest.

A Mol árfolyama 0,3 százalékkal 18 360 forintra emelkedett. Az OTP-részvények 1,6 százalékkal 7761 forintra nőttek. A Magyar Telekom 0,9 százalékkal drágult. A Richter-papírok árfolyama viszont 0,7 százalékkal 6007 forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK