Az OTP húzza föl Budapestet

Fogyó lendülettel emelkedik a BUX-index kedd délelőtt.
Napi.hu, 2013. november 5. kedd, 10:18
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe fél és egy százalék közötti mértékben erősödött a keddi kereskedés első óráját követően, és 19 300 forint körül állt.

A blue chipek között a forgalom zömét adó OTP-papír vezeti az emelkedést, másfél százalékkal 4757 forintig drágulva. Fél százalék körül emelkedett a Mol, a Richter és az Mtelekom is, sorrendben 14 930, 4290, illetve 294 forintig erősödve. Az Egis 27 050 forinton stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK