A BUX a kereskedés első negyedórája után 1 százalékos mínusszal 21 743 pont körül tartózkodott.

A blue chipek között az OTP vezette a lejtmenetet, a megközelítőleg 3 százalékos árfolyamcsökkenés után 4485 forint körül tartózkodott a jegyzés.

A Mol 1 százalékot el nem érő mínusszal, 20 340 forinton forgott, míg az Mtelekom-papír ára 0,2 százalék körül 671 forintig gyengült. A Richter-jegyzés hasonló mértékű csökkenése 45 455 forintos árfolyamot eredményezett a kereskedés első percei után.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!