Az OTP Jelzálogbank emeli a tétet

Az OTP Jelzálogbank Rt. bejelentette, hogy a PSZÁF engedélye alapján 200 milliárdról 300 milliárd forintra emeli jelzáloglevél-kibocsátási programjának keretösszegét, az egyéb feltételek változatlanul hagyása mellett. A cég közölte azt is, hogy az OTP Banktól felvett, 10 milliárd forintos hiteltartozását 2003. január 17-én visszafizette, és így az összes hiteltartozása megszűnt.
NAPI Online, 2003. január 22. szerda, 08:20
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK