Az OTP kilógott a sorból

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,70 százalékos emelkedéssel, 22 285 ponton zárt pénteken. A részvénypiac forgalma 9,6 milliárd forint volt.
MTI-Eco, Napi.hu, 2015. november 6. péntek, 18:37
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest. Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank üzletkötője az MTI-nek elmondta, hogy a Mol 150 forintos emelkedése a negyedéves jelentésnek volt köszönhető, míg a Richter a csütörtöki veszteségét hozta vissza. Az OTP-nél a jövő pénteki negyedéves jelentés előtt érdemi elmozdulás nem várható.

A vezető részvények közül egyedül az OTP zárt a csütörtöki zárószintje alatt. A bankrészvények 0,1 százalékkal 5658 forintra estek pénteken.

A többi blue chip viszont jó napot zárt. A Mol 1,1 százalékkal 13 450 forintra erősödött, 2,3 milliárd forintos forgalomban. A Magyar Telekom 0,3 százalékkal 393 forintra nőtt, forgalma 141,4 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama 1,6 százalékkal 4875 forintra emelkedett, a részvények forgalma 2,2 milliárd forintot ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK