Az alap a mai is létező, OTP Platina Nemzetközi Részvényalap átalakításával jön létre. Az alap célja, hogy egy olyan aktívan kezelt portfólióba való befektetési lehetőséget nyújtson, amely elsősorban az OECD-tagországok társaságainak részvényeibe invesztáló befektetési alapok befektetési jegyeiből áll. Az UBS AG a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, 50 országban ezerötszáz irodávan 1,44 billió euró értékű vagyont kezel - derül ki az OTP sajtótájékoztatójából.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!