Az OTP ott folytatja, ahol abbahagyta

A BUX 1 százalék fölötti emelkedéssel nyitott hétfőn, az OTP-részvény közel 2 százalékkal drágult a nyitás után negyed órával.
NAPI, 2010. március 8. hétfő, 09:19
Fotó:

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe 22 420 pont környékén tartózkodik a nyitás után, a forgalom az első percek után máris a négy millió forintot közelíti.

A blue chipek között az OTP Bank részvénye erősödik a legnagyobb mértékben, az árfolyam 6110 forint körül tartózkodott az első szakasz körülbelül 1,7 százalékos emelkedése után; a papírra máris 3 milliárd forint fölött születtek kötések.

A Mol árfolyama 1 százalék alatt nőtt, és 18 700 forint körül tartózkodott az első etap után. A Richter 0,7 százalékkal, az Mtelekom 0,6 százalékkal drágult, így a gyógyszerpapír 41 590, a távközlési részvény pedig 717 forinton forgott a kereskedés nyitánya után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK