Az OTP vezeti az emelkedést

A Budapesti Értéktőzsde indexe erősödéssel nyitott kedden, és 1 százalék körül emelkedett a nyitás után fél órával.
NAPI, 2009. július 14. kedd, 09:43
Fotó:

A blue-chipek között a Richter kivételével emelkednek az árfolyamok. Az OTP Bank papírja 2,5 százaléknál nagyobb mértékben drágulva 3250 forint körül állt, az első félórában máris 3,5 milliárd forintot meghaladó forgalomban kereskedtek a bank részvényével. A Mol is másfél százalék fölött emelkedik és 11 865 forint körül tartózkodik, míg a Magyar Telekom egyelőre változatlan árfolyamon forog. A Richter viszont 1 százaléknál többet veszített árából, és a kereskedés első félórája után 33 850 forintnál jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK