A nagypapírok közül csak az OTP volt a pozitív tartományban nem sokkal 9 óra után, 0,5 százalékos emelkedéssel 5830 forinton állt.

A Mol emelkedéssel indított, de nem sokkal később már átcsúszott a negatív tartományba és 0,95 százalékos mínusszal 17 650 forintra esett az előző napi záróhoz képest.

A Magyar Telekom is gyengült reggel, 0,72 százalékos veszteséggel 690 forintért forogtak nyitás után a papírjai.

A Richter szintén pirosban kezdett, a részvényeinek árfolyama 0,6 százalékkal 41 600 forintra esett.

A kisebbik gyógyszeripari cég, az Egis nyitás utáni emelkedését követően szintén veszteségbe fordult és a papírjai 19 210 forintot értek a reggeli kereskedésben, ami közel 2 százalékos gyengülés az előző naphoz képest.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!