Az OTP volt a kivétel délelőtt

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe nem nagyon remekelt hétfő délelőtt, nem sikerült átlépnie a pluszos zónába.
Napi.hu, 2016. április 18. hétfő, 11:45
Fotó: Napi.hu

A BUX hétfő délelőtt háromnegyed 12 körül 0,1 százalékos esésben volt 27 116 pontnál ingadozott. A vezető részvények közül egyedül az OTP emelkedett, a részvény 0,6 százalékos drágulást követően 7369 forinton forgott. Ezzel szemben a Mol 0,7 százalékkal esett, részvényei 16340 forintot értek, a Magyar Telekom 0,4 százalékos esést követően 471 forintot ért, míg a Richter részvényei 0,3 százalékkal értek kevesebbet a pénteki záróértéknél, 5589 forinton adták a papírokat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK