Az OTP volt a nap vesztese

Másfél százalékkos mínuszban, napi mélypontján zárt a BUX-index.
Napi.hu, 2013. november 13. szerda, 18:02
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe 18 449 ponton fejezte be a szerdai kereskedést. A forgalom a 15 milliárd forintot közelítette.

A vezető papírokat tekintve az ismét a legnagyobb forgalmat bonyolító OTP-részvény volt a nap vesztese, a zárásban 2,6 százalékosra mélyült a szakadék. Nem sokkal járt jobban a Richter sem, amely 1,7 százalékkal 4328 forintig süllyedt, míg az Egis 27 705 forinton gyakorlatilag stagnált. A Mol jegyzése is több mint fél százalékkal csökkent, 14 350 forintig, az Mtelekom pedig hasonló mértékben 277 forintig drágult - igaz, ezt mindössze 2 forintos emelkedéssel érte el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK