A Mol 80 forinttal, 0,45 százalékkal 17 515 forintra csökkent, 1,6 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 132 forinttal, 1,99 százalékkal 6762 forintra erősödött, forgalmuk 5,5 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama nem változott 445 forintot ért, forgalma 471,6 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 20 forinttal, 0,34 százalékkal 5820 forintra nőtt, a részvények forgalma 2,2 milliárd forintot ért el.

Wéber Tamás, az MKB Alapkezelő portfóliókezelője az M1 csatornán elmondta: nyári kereskedés zajlik a budapesti börzén, de ennek ellenére a vezető részvények közül az OTP árfolyama közel két százalékot emelkedett. Szerényebb mértékben, de emelkedett a Richter is. A Mol árfolyama kisebb eséssel zárta a napot. Hozzátette: a nemzetközi, és az európai részvénypiacokon is pozitív a hangulat.

 

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!