Az történt Amerikában, amit vártak

A szokásos ünnepek előtti emelkedéssel zártak a vezető amerikai részvényindexek.
NAPI, portfolio.hu, 2011. április 22. péntek, 08:40
Fotó:

Egy korábbi tanulmány szerint a hosszú hétvégéket megelőző napon az esetek döntő többségében emelkedést produkálnak a részvényárfolyamok az Egyesült Államokban, s ezúttal sem történt ez másként.


A kereskedés végére még egy kicsivel magasabban zártak a részvényindexek: a Dow 12 506 ponton, azaz 0,42 százalékos emelkedéssel zárt, a Nasdaq 0,63 százalékos emelkedéssel 2820 ponton, az S&P 500 0,53 százalékos emelkedéssel 1337 ponton fejezte be a napot.

Az arany az 1500 dolláros unciánkénti lélektani ár felett, 1506 dolláron fejezte be a kereskedést, így árfolyama 0,47 százalékot emelkedett

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK