A lap értesülése szerint a szövetségi felügyeleti szervek világossá tették, hogy átmenetileg eltűrnek efféle piaci praktikákat, amelyek "normális időkben" aggályosak lennének törvényességi szempontból. Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke is célzott a megállapodásra csütörtökön, elmondva, hogy a SEC - a nagyvállalatok kérésére - a lehető legjobban megkönnyíti a cégek számára saját részvényeik visszavásárlását.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!