Nagyjából egy százalék körüli csökkenést mutattak a főbb ázsiai tőzsdék zárás előtt,a Nikkei-225, a Shanghai Composite és a Kospi is körülbelül ennyit veszített értékéből. A japán autógyárakat a kommentek szerint a 0,78-as szinttel megbarátkozó, majd az alá benéző dollár/jen kurzus küldte a mélybe, a Nissan 2,24 százalékkal, a Honda 2,24 százalékkal került lejjebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!