Ázsia mínuszban zárt

Gyengüléssel zártak az ázsiai tőzsdék szerdán, és az összes még nyitva tartó térségbeli börze is mínuszt jelzett - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2019. szeptember 25. szerda, 08:30
Fotó: Getty Images

A tokiói börze, amely a térség irányadó tőzsdéje, szerdán 0,41 százalék csökkenéssel, 22 ezer ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,20 százalék mínuszban zárt.

A már szintén bezárt tőzsdék közül például az ausztrál 0,53 százalékkal, a tajvani pedig 0,41 százalékkal gyengült a keddi záróértékéhez képest.

A még nyitva tartó sanghaji tőzsde fő mutatója 0,73 százalékos, a hongkongi börze 1,25 százalékos, a szöuli tőzsde pedig 1,23 százalékos gyengülést jelzett.

A tokiói tőzsdezáráskor, reggel 8 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 51 cent (0,81 százalék) csökkenéssel, 62,59 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK