Ázsiát vörösbe borították kedden

Gyengüléssel zártak a vezető ázsiai tőzsdék kedden, és a 8 órakor még nyitva tartó térségbeli börzék is mind mínuszban álltak. Hétfő után kedden sem volt kereskedés Tokióban, a térség vezető tőzsdéjén - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2020. szeptember 22. kedd, 08:39
Fotó: Pixabay

A már bezárt tőzsdék közül az ausztrál börze irányadó mutatója 0,67 százalékkal, a tajpeji pedig 1,17 százalékkal gyengült.

A még nyitva tartó sanghaji tőzsde 0,64 százalék, a hongkongi 0,88 százalék, a szöuli pedig 2,44 százalék csökkenést jelzett.

Reggel 8 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 2 cent emelkedéssel, 41,46 dolláron állt.

Az arany ára unciánként 0,45 százalékkal (8,65 dollárral) 1919,25 dollárra nőtt.

Hétfőn az európai indexek is eséssel zártak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK