A tokiói börze irányadó Nikkei225 indexe 0,73 százalék csökkenéssel, 23 150 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő TOPIX index 0,80 százalékkal gyengült szerdai záró értékéhez képest.

Az ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,55 százalékos pluszban, ugyanakkor a tajvani tőzsdemutató 0,15 százalékos mínuszban zárt.

QP | Quality Placement

Kapcsolódó

A reggel 7 órakor még nyitva tartó szöuli tőzsde 0,26 százalékos erősödést, a hongkongi 0,94 százalékos gyengülést, a sanghaji börze pedig 0,32 százalékos emelkedést jelzett.

Az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 39 cent (0,63 százalék) emelkedéssel, 62,76 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!