Ázsia is bizakodik

Ha nem is a Wall Street-i mértékben, de emelkedéssel zárta napot a tokiói tőzsde is: a Nikkei 225 index 1,05 százalékkal 7954,46 pontig ment fel. Az optimistákat az fűtötte, hogy az amerikai fogyasztók a gyors háború után ismét elkezdenek vásárolgatni, a japán exportőrök örömére.
Szabó Márta, 2003. március 18. kedd, 08:21
Fotó:

Derűlátás uralja a többi ázsiai tőzsdét is, a hongkongi HSI zárás előtt nem sokkal 2,11 százalékos plusznál tartott, a dél-koreai KOSPI 4,28 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK