Ázsia kivár

A japán piacot, kivéve, ahol jegybanki lépésre emelkedett a tőzsde, az ázsiai piacok enyhén negatív tartományban mozogtak kedden.
NAPI, 2010. október 5. kedd, 08:31
Fotó:

A Bank of Japan váratlan kamatvágására másfél százalékot erősödött a Nikkei 225-ös index, ezt leszámítva azonban enyhén negatív hangulat uralkodott kedden az ázsiai részvénypiacokon. A Hang Seng Index 0,4 százalékkal csökkent, a Kospi 0,3 százalékkal végzett lejjebb, a nagyobb indiai indexek azonban inkább stagnáltak. Kereskedők elmondása szerint a befektetők kivárnak az Alcoa gyorsjelentés és a hét végi amerikai munkaerő piaci adatok előtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK