A mobiltelefon-piachoz kapcsolódó vállalatok - elsősorban a Murata Manufacturing és a Taiwan Semiconductor Manufacturing - azért vesztettek az értékükből, mert a Motorola visszevett második féléves célszámaiból, és feltehetően a Nokia is így tesz ma délután. Nem zártak jól a térség számítástechnikai vállalatai, mint például a Kína legnagyobb ilyen vállalatának számító Legend Group és az NEC Corp. sem, miután a legfrisebb prognózisok szerint még várat magára a szektor felívelése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!