Kedden Tokióban a Nikkei225 mutató 0,21 százalék emelkedéssel, 22 515 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő TOPIX index 0,24 százalékkal erősödött.

A már szintén bezárt tajpeji tőzsde indexe 0,82 százalékkal, az ausztrál börze irányadó mutatója pedig 0,05 százalékkal nőtt.

A tokiói tőzsdezáráskor még folyt a kereskedés néhány tőkepiacon a térségben, Sanghaj 0,72 százalékos, Hongkong pedig 1,35 százalékos pluszban állt, ugyanakkor a szöuli börze irányadó indexe 0,38 százalékos veszteséget jelzett a hétfői záróértékéhez képest.

Tokiói tőzsdezáráskor, 8 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 57 cent (0,75 százalék) csökkenéssel, 75,60 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!