Ázsiában felfelé korrigáltak a piacok

Az erős keddi esés után szépítettek valamelyest a kínai és hongkongi mutatók, míg japán társuk ismét visszafogott, de határozott emelkedéssel zárta a kereskedést.
NAPI, 2010. december 29. szerda, 08:44
Fotó:


A főbb mutatók közül a Nikkei fél százalékos plusszal végzett, a többi nagyobb mutató közül pedig a Hang Seng 1,22, a Shanghai Composite 0,7, a Kospi 0,5, az ASX pedig 0,1 százalékkal erősödtek.


Hongkongban és Kínában az elmúlt napokban alaposan megtépázott pénzügyi- és ingatlanszektor papírjait vették a befektetők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK