A Dow Jones 0,55 százalékot esett a hétfői záráshoz képest és 10745 ponton hagyta el a parkettet. A Standard & Poor's 500-as indexének 1197 pontos záróértéke 0,75 százalékos csökkenést jelent, míg a Nasdaq 2034 ponton zárt, ami 0,78 százalékos minusznak felel meg. A nap vesztesei a félvezetőgyártók voltak, az Intel ára 1,6 százalékot esett, a kínai piacon pozíciókat vesztő Applied Materials pedig 2 százalékkal ért kevesebbet záráskor mint egy nappal korábban. A világ biztosítói közül a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező AIG részvénye 3 százalékkal lett olcsóbb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!