A Google által indított új levelezőrendszer, a Gmail már alapban is szinte kimeríthetetlen 1 GB, azaz 1000 MB tárhelyet biztosít, de a napokban néhányan azt tapasztalták, hogy a tárhely ennek is ezerszeresére 1 terabyte-ra nőtt. (A társaság a tárhelyért cserébe reklémokkal bombázza a felhasználót.) A cég elismerte, hogy technikai problémák okozták a növekedést, és valójában marad az 1 GB. A Google-t egyre többen hasonlítják a Microsofthoz, bár egyeduralma közel sem akkor a kereső piacon, mint a szoftvercégnek a saját szegmensében, mindketten számos kapcsolódó területre merészkednek ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!