Tíz OTP-s vezető kapott juttatásként OTP-részvényeket pénteken. Az erről szóló tájékoztatást hétfőn reggel tették közzé a tőzsde honlapján.

A legtöbb részvényt Csányi Sándor elnök-vezérigazgató kapta, összesen 12 ezer darabot, amelyeknek az értéke a jelenlegi árfolyamon 152 millió forint körül van.

A többi kilenc igazgatósági tag 9600 részvényt kapott, ezek is több mint 120 millió forintot érnek a mostani árfolyamon. A teljes kiosztott bónuszcsomag értéke megközelíti az 1,25 milliárd forintot.

Az igazgatóságból Kovács Antal, Wolf László, Pongrácz Antal, Gresa István, Baumstark Mihály, Bíró Tibor, Erdei Tamás alelnök, Utassy László és Vörös József kaptak részvényeket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!