A vezető index fél tizenegykor 0,4 százalékos emelkedést követően 17 954 ponton járt, azonban volt már 18 000 pont felett is, egyelőre azonban nem tudott megkapaszkodni. A nap eddig a reggel jelentő OTP-ről szólt, 4 milliárd forint feletti eddig forgalma, más részvény viszont nem tudta átlépni a 100 millió forintot sem. A bank papírjai reggel átvitték 3800 forintos ellenállásukat, nagy forgalom mellett, ez elvileg jó jel lehet, 3860 forintos napi maximumukról azonban lefordultak, s 3825 forintig korrigált az árfolyam. Ez így is 2 százalékkal haladja meg a tegnapi záróértéket. A Mol kis forgalom mellett esik negyed százalékot, 16 535 forintig, a Magyar Telekom ugyanezt teszi, 422 forinton születtek rá az utolsó kötések. A Richter 0,6 százalékkal esik, 40060 forintra. Az Egis fél százalékkal drágul, 16 980 forintra. 6,5 százalékkal, 243 forintra zuhant a CIG jegyzése a tőkeemelés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!