A PSZÁF engedélyezte, hogy bankként működjön tovább HBW Expressz Takarékszövetkezet: az új cégnév HBW Expressz Bank Zrt. A felügyelet továbbá engedélyt adott arra, hogy a kétmilliárd forint jegyzett tőkéjű társaságban a spanyol Caja de Ahorros y Monte de Piedad de Navarra bank összesen 30 százalék mértékű közvetlen befolyásoló részesedést szerezzen. A bank igazgatóságának elnöke Fáy Zsolt, de az it-ben két, az fb-ben egy spanyol szakember is helyet kapott két. A takarékszövetkezeti tagok a 2008 márciusában megtartott közgyűlésen döntöttek arról, hogy gazdasági tárasággá alakítják a takarékszövetkezet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!