Délelőtt fél tizenegy tájban a nyitásnak megfelelő 258,40/70 forinton állt az euró árfolyama a bankközi devizapiacon, vagyis a hazai fizetőeszköz a sávközéptől számított 8,50 százalékon volt, a péntekenként megszokott gyenge forgalom mellett. Éjszaka az elektronikus kereskedésben 257,70/80-ig esett az euró, majd ma délelőtt 259,30 forinton tetőzött az árfolyam - tájékoztatott az ING Bank munkatársa. A szakember szerint a következő pár napban az uniós deviza 257,50-259,50 között mozoghat. Délelőtt a dollár egységével 219,50/75 forinton folyt a kereskedés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!