Az euró árfolyama a napközben tapasztalt ingadozások után délután 258,10/30 forinton állt, ez 8,55 százalékos pozíciónak felel meg az intervenciós sáv erős oldalán. A forgalom "hétvégi" volt, a délelőtti gyenge közepes aktivitást délutánra néma csend váltotta fel. Az ING Bank szakemberének tájékoztatása szerint a lengyel zloty utóbbi napokban kiharcolt erős pozíciójának köszönhetően nem valószínű, hogy komolyabb forintgyengülés következzék be, az euró árfolyama valószínűleg a 258-as szint körül mozog majd viszonylag széles sávban. A zöldhasú árfolyama a nemzetközi piacokon tapasztalt gyengülésnek köszönhetően 218,80-219,00 forintig süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!